MEDNARODNI TRANSPORT


ZRAČNA - logistika

EuroPacific strmi k temu, da bi postal eden vodilnih igralcev v letalski logistiki z uporabo veliko mednarodno priznanih letalskih prevoznikov. Kakršne koli pomankljivosti v letalski logistiki so zapolnjene z uporabo cestnih ali pomorskih prevozov. Mi poskrbimo za uporabo globalnih mrežnih središč, ki jih povezujemo s svetovnimi komercialnimi in industrijskimi centri in rezultat tega je celotna logistična rešitev, ki se zdi preprosta pri reševanju kompleksnih zahtev.


ZEMELJSKA - logistika

a. CESTNI PROMET

Hitrost in zanesljivost cestnega prometa predstavljata naš prioritetni princip v organiziranju celotnih ali delnih mednarodnih tovorov. Pri tem natančno upoštevamo varnost pri prevozu in ekološko neoporečnost. Cestne prevoze izvajamo v večji meri v sklopu nasega hčerinskega podjetja Europacific Transport, d.o.o. kateri operira lastno floto novih, zanesljivih in ekološko prijaznih EURO 5 vozil. Prevoze katere ne moremo izvesti v lastni reziji zaradi obsega del, najemamo pogodbenike kateri morajo ustrezati našim visokim kriterijem zanesljivosti tako kot moznosti sledljivosti vašega tovora. Naši pogodbeni izvajalci prevozov so previdno izbrani in potrjeni z vsemi kakovostnimi standardi podjetja EuroPacific. Široko razširjeno omrežje pogodbenih kooperantov dopušča organizacijo prenosa manjših pošiljk (ekspresna pošta od vrat do vrat), zabojnikov, vozil, nestandardnih ali projektnih tovorov s posebnimi potrebami ravnanja. Organiziramo mednarodni in kombinirani transport blaga po cesti iz/v Evropo, države bivše Jugoslavije, bližnji vzhod in države CIS - Združenje neodvisnih držav. Več informacij podjetja Europacific Transport d.o.o. si lahko ogledate na povezavi www.epac-transport.com

RAZDALJA IZ KOPER - CAPODISTRIA DO:
PO CESTI
 Ljubljana - Slovenija
 Dunaj - Austrija
 Budimpešta - Madžarska
 Praga - Republika Češka
 Bratislava - Republika Slovaška
 München - Nemčija
 Zagreb - Hrvaška
 Sarajevo - Bosna in Herzegovina
 Beograd - Srbija in Črna Gora
106 km
493 km
575 km
634 km
535 km
411 km
310 km
460 km
627 km

b. ŽELEŽNIŠKI PROMET

EuroPacific organizira prevoz blaga po železnici v vse evropske države, države CIS - Združenje neodvisnih držav, del Azije ter države bližnjega vzhoda, z najemom vagonov in zabojnikov. Kot dodatek transporta v uvozu in izvozu uredimo tudi dostavo do prejmnikovih skladišč. V primerih ko pošiljatelj ali prejemnik nimata železniškega tira, uredimo dostavo oz. prevzem z organizacijo kamionskih prevozov.


POMORSKA - logistika

Ladijski tovor
Organiziramo prevoz splošnih, projektnih, razsutih, tekočih in ostalih tovorov za uvoz, izvoz in tranzit, podprt s pomorskim cestnim in železniškim prometom po vsem svetu.

Kontejnerji - FCL (Polni kontejnerji)
Organiziramo kontejnerske prevoze od vrat do vrat za uvoz, izvoz in tranzit v vsa svetovna pristanišča. Za podjetje uredimo tudi ostale storitve, kot so skladiščenje, raztovarjanje, natovarjanje idr.

Kontejnerji - LCL (zbirni kontejnerji)
Nudimo organizacijo prevozov od vrat do vrat za kontejnerske tovore za uvoz, izvoz in tranzit preko vseh svetovnih pristanišč.

Ro-Ro (Roll on – Roll off)
Z Luko Koper so vzpostavljene redne trajektne linije iz Kopra do Durres/Albanija, in Bar/Črna gora. Organiziramo prevoze od vrat do vrat (celotno ali delno naložen tovor) za uvoz, izvoz in tranzit z najetimi prevoznimi sredstvi. Organiziramo tudi transport raznih vozil v ali iz vseh svetovnih pristanišč do stranke v Sloveniji ali ostalih evropskih državah. Vse ostale usluge v ekspediciji (bukiranje, pregled blaga, P.D.I. / pregled blaga pred oddajo in drugo).

Posredovanje luških storitev
Organiziramo vse vrste posredovanj v Luki Koper ali drugih prstaniščih preko nas ali naše partnerske mreže.


Splošen položaj transporta v Sloveniji

Luka Koper leži ob najkrajši transportni liniji, ki povezuje srednjo in vzhodno Evropo s Sredozemskim, bližnjim, srednjim morjem in čez Sueški prekop tudi z državami daljnega vzhoda. S svojimi storitvami pokriva območje z ogromnim gospodarskim potencialom. Zajema države, ki smo ali pa še bodo članice evropskih in mednarodnih gospodarskih integracij v bližnji prihodnosti. Ta območja imajo močno razvito ozadje z zelo kvalitetnimi logističnimi in medmrežnimi povezavami ter ponujajo neomejene gospodarske možnosti in priložnosti.

ANKETA


Ste zadovoljni z našo spletno stranjo?

Da - 88.9%
Ne - 11.1%
Nekje vmes - 0%

Št. oddanih glasov: 9

INFORMACIJE O PREVOZIH


LADIJSKI KONTEJNER

Z uporabo široke palete standardnih in specialnih kontejnerskih tipov smo sposobni najti pravi zabojnik za vsak proizvod. Preverite informacije o prevozu ladijskih kontejnerjev.

LETALSKI KONTEJNER

Letalski kontejner je odvisen od tovora, ki ga želite transportirati in seveda zato obstaja obširna paleta različno namenskih kontejnerjev. Preverite podrobne informacije.

KAMIONI IN PRIKOLICE

Transport po cesti omogoča prehod skoraj vsepovsod in zato je najpogosteje uporabljen. Špedicije in sama logistika bo omogočila neomejene poslovne priložnosti za naše uporabnike.

ZAUPANJA VREDNO PODJETJE


Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"

Kontakt