CARINSKO POSREDOVANJE


Zaposleni pri podjetju Europacific so usposobljeni in predani za dobro navigacijo med zapletenimi carinskimi postopki, ki so potrebni za kvalitetno carinsko posredovanje. Z našim razumevanjem zahtev za pridobitev dovoljenj in dokumentacije, pravne in zavarovalniške skrbi, poznavanje lokalnih in mednarodnih protokolov in uradnih ur in z našo uporabo najsodobnejše informacijske in komunikacijske tehnologije, bo Europacific dobil pošiljko skozi carino brez nepotrebnih težav ali odvečnih odhodkov.

Naše globalne izkušnje in znanje, vam pomagajo upravljati kompleksnost mednarodne trgovine in upoštevanja predpisov. Vsako leto opravimo mnogo transakcij carinskega posredovanja. Z našo pomočjo lahko zdaj vaše pošilke nemoteno prečkajo meje z uporabo naše carinske storitve. Ali ste za uvoz ali izvoz, Europacific je tukaj, da vam ponudi široko paleto trgovskih storitev, da se vaš tovor varno in nemoteno premika naprej.

Poleg tega, da podjetje Europacific zagotavlja, da je postopek hiter, učinkovit in transparenten, potem ko blago enkrat preide carinjenje, nam naše globalno omrežje transporta in skladiščenja omogoča, da nudimo celovite rešitve za vsakršen prevoz.

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"

Kontakt