LETALSKI KOTNEJNER


Podjetje Europacific omogoča s svojimi vrhunskimi logističnimi storitvami tudi letalske prevoze tovora. Tovor se glede na njegovo velikost in vrsto spravlja v letalske kontejnerje za zračni transport. Letalski kontejner je odvisen od tovora, ki ga želite transportirati in seveda zato obstaja obširna paleta različno namenskih kontejnerjev.

Europacific in njegovi zaposleni vam bomo svetovali pri izbiri kontejnerja in vam ga ustrezno priskrbeli. Logistični problemi, ki nastajajo pri zračnem transportu bodo z našo profesionalno ekipo rešeni in s tem bo omogočen varen transport za uporabnike naših storitev. Pri nas imate na voljo tudi vse podatke o kontejnerjih in tako vam je omogočen vpogled v vrsto kontejnerja, ki ga potrebujete in način kako bo vaš tovor pripeljan, kar je v veliko pomoč pri vaši izbiri.

Letalski kontejner je lahko v različnih oblikah in dimenzijah in podjetje Europacific se zaveda da je oblika in dimenzija pogojena tudi z vrsto letala v katerem se bo transport vršil in zato z pomočjo naše transportne logistike in povezanostjo s svetovnimi središči in industrijskimi centri omogočamo kakovostne transportno logistične rešitve.

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"

Kontakt