SKLADIŠČENJE BLAGA


Europacific kot logistično transportno podjetje, je dobro seznanjeno, da je eden najpomembnejših faktorjev pri vsakem transportu določenega blaga, skladiščenje blaga samo. Skladiščenje zahteva specifiko glede na vrsto blaga.

Pri skladiščenju blaga je najpomembnejše nadzorovanje blaga, glede na blago tudi temperatura skladiščenja, način shranjevanja, kot tudi urejanje vse dokumentacije, urejene standarde, ter vse potrebne certifikate. Skladiščenje blaga pomeni, začasno shranjevanje določenega blaga v določenem skladišču. Obstajajo različne vrste blaga, tehnično blago, splošno blago, nevarno blago, blago živilske industrije in ostalo blago.Pri Europacificu pridobijo ter uredijo primerno skladišče, potrebno za skladiščenje določenega blaga. Nudijo tudi dodatne usluge, ki so potrebne za dobro skladiščenje.Različna kompletiranja, etiketiranja, embaliranja, razdeljevanja,pakiranja, uničevanja blaga, zlaganja, skratka vse potrebno za pravilno skladiščenje blaga.

Ključ do vsakega dobrega transporta je skladiščenje, in dobro skladiščenje blaga igra veliko vlogo, da blago prispe nepoškodovano od točke a do točke b in tako nudi uporabniku zaželeno kvaliteto in skrb za dotično blago.

Desetletje na poti

Europacific group of companies
Established 2003
"A decade on the move"

Kontakt